Contact en bereikbaarheid

Het adres van de praktijk is Graham Bellstraat 2, 1097 DD Amsterdam.

Praktijk-telefoon 020 4689784.

Email psy-hartgers@xs4all.nl

NB: dit is géén beveiligde emailverbinding, dus gebruik de email s.v.p. niet voor het geven van inhoudelijke informatie. Indien u inhoudelijke informatie wilt bespreken kunt u mij het beste bellen. Dit geldt ook voor het contactformulier onderaan deze pagina: het is voldoende om uw tel. nr. en naam in te vullen en mij te laten weten dat u graag contact wilt, dan neem ik telefonisch contact met u op.

Bank ABN-AMRO, rekeningnummer NL 89 ABNA 0572546890 t.n.v. C. Hartgers te Amsterdam.

De Graham Bellstraat bevindt zich in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer, vlakbij het Amstelstation.

Komt u met het openbaar vervoer?

Metro 51, 53 of 54: halte Amstelstation, dan 9 min. lopen / Tram 19: halte Hogeweg, dan 7 min. lopen / Bus 65: halte Maxwellstraat, dan 4 min. lopen.

Komt u met de auto?

Vanaf de ring afslag S112 richting Gooiseweg/Centrum. Neem op de rotonde Prins Bernhardplein de 4e afslag, dus terug de Gooiseweg op. Neem na ca. 20 m. de afslag naar rechts, richting "Intratuin". U rijdt onder de Gooiseweg door en na de kruising met de Nobelweg komt u op de Kamerlingh Onneslaan en dan is het de 2e zijstraat links. Let op: er loopt een ventweg links naast de Kamerlingh Onneslaan dus u moet eerst de ventweg opdraaien bij de 1e zijstraat links voordat u de Graham Bellstraat in kunt slaan. Er geldt betaald parkeren.